naslovna slika
Novi pogled...
...na nekretnine
naslovna slika2
Novi pogled...
...na nekretnine
×

Procene vrednosti nekretnina

U proteklih 10 godina procenjivali smo vrednosti objekata visokogradnje i to: stanova, kuća, poslovnih objekata, lokala, hotela, industrijskih hala, magacina. Takođe, obavljali smo procene privremenih situacija za projektno finansiranje kao i procene vrednosti zemljišta.

procene vrednosti nekretnina

Velikom sopstvenom bazom prodatih i zakupljenih nepokretnosti na teritoriji Srbije, trendom kretanja cena po m2, indeksom cena stambenih nepokretnosti po opštinama, beleženjem svih promena koje su nastale, a od značaja su za promet ili procene nepokretnosti, u mogućnosti smo da utvrdimo trzišne cene, visine zakupa nepokretnosti i odredimo odgovarajuće stope kapitalizacije – yield, izvedene sa tržišta, što nam omogućava da uradimo procene vrednosti nekretnina koje ne ostavljaju nimalo prostora za nagađanje.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate kako biste se detaljnije informisali o našim uslugama i dogovorili o budućoj saradnji

Pišite nam
Pošalji poruku

Tokom rada obavili smo više hiljada procena tržišne vrednosti nepokretnosti kao i reprocena kolaterala za više poslovnih banaka na teritoriji Republike Srbije, Agencija za osiguranje stambenih kredita i veliki broj vodećih kompanija.

Sve procene izrađujemo po Nacionalnom standardu koji se bazira na međunarodnim standardima procene vrednosti izdatih od strane: The European Group of Value Association Tegova, Royal Institute of Chartered Surveyors - RICSi The Internacional Valuation Standard Council - IVSC.